Cautare

909 de rezultate pentru "viorel arcas" (8.36 secunde)
Traieste si el, de ceva vreme, drama pe care au trait-o, inaintea lui, Viorel Catarama ori Valeriu Stoica, oameni care au ajutat PNL in momente grele si au sfarsit prin a fi injurati de liberalii insisi.
Inspectorul-sef al unitatii de administrare Dolj, Viorel Tirei, a spus ca din cauza intarzierii subventiilor de la stat a fost nevoit sa faca plati din incasari, pentru a nu ramane fara curent.
Afaceristul Viorel Catarama a afirmat, pentru Inpolitics, ca, din informatiile si analizele pe care le detine, incepand cu luna septembrie, actuala guvernare va da drumul unei serii consistente de masuri menite sa creeze romanilor impresia revenirii bunastarii de dinaintea crizei.
Castigatorii sunt Mandrut Viorel Ohima, din Targu Jiu, Ciprian Cosma, din Bucuresti, Simion Ovidiu, din Tulcea, Marius Sima, din Oarja, Costel Chiosa, din Galati, Mihai Viorel Munteanu, din Bacau, Geanina Iuliana Sima, din Oarja, si Gabriel Irimia, din Bucuresti.
Un singur deputat PSD, Viorel Stefan, a atras atentia ca amendamentul respectiv ar putea fi neconstitutional, intrucat presupune un regim de impozitare diferit la stat si privat.
Scriitorul si jurnalistul Viorel Ilisoi a postat pe facebook un text pe care il puteti citi in continuare: Imi pare rau de ce li se Antenelor.
Vedetele Antenei 3 se muta la Spitalul de psihiatrie Obregia Este evident ca inspiratia pentru acest articol le-a venit celor de la timesnewsroman.ro citind postarea lui Viorel Ilisoi din ziua mitingului Antenei 3 din Piata Constitutiei.
Jurnalistul si scriitorul Viorel Ilisoi a postat un text pe Facebook, care ne-a distrat mai ceva decat o schita a lui Ion Baiesu cu celebrele personaje Tanta si Costel:
Poate are o intindere ceva, speram sa nu fie vorba de vreo accidentare grava pentru ca asta ne-ar mai lipsi", a declarat seful delegatiei gorjene in Antalya, Viorel Temelescu. ... Sa joace unde-l trimite Zvonko asta daca a semnat cu el", a spus Viorel Hizo la Digisport.
La fel ca si saptamana trecuta, la meciul cu Girom Albota, pierdut in minutul 90, antrenorul gruparii craiovene, Viorel Sisoe, nu poate alinia "unsprezecele" ... Noi mergem sa ne jucam sansa, sper sa ne intoarcem neinvinsi", a declarat, pentru GdS, Viorel Sisoe.
Antrenorul Prometeului, Viorel Sisoe, s-a declarat bucuros de rezultatul obtinut, dar a admis ca evolutia elevilor sai a fost oscilanta si ca spera sa nu se mai repete asta in urmatoarele confruntari.
De importanta acestui meci sunt constienti si jucatorii lui Viorel Sisoe, care spera sa se intoarca victoriosi dupa aceasta deplasare.
La 8+1 masculin (Florian Hodorogea, Alexandru-Vasilica Mardare, Gheorghe-Costel Mihailescu, George Nedelcu, Pavel-Iulian Buiciac, Alexandru-Cosmin Macovei, Danut-Viorel Rusu, Cristian Ivascu, Laurentiu Stoenica), Romania a ratat medalia de bronz pentru doar opt sutimi de secunda.
6272 din 24.06.2011, incheiat intre RRA si firma TINQ Expert, detinuta de Viorel Sima. ... Mia de euro de la Nottingham a luat- o Rudel Obreja, "si am dat-o la Interbox", spune el, iar cei 60.000 i-a incasat Viorel Sima.
De la producatorul Viorel Panait, regizorul George Calin, echipa Beauty Make Up Artistry si Bogdana, ce s-au intercut pe sine in a respecta intocmai influentele nomade, echipa de hair styling Helen Studio condusa de Elena Oseaca, ce a impletit maiastru parul manechinelor, Ana Parvan, ce a realizat special pentru aceasta colectie, incaltamintea, uneori din aceleasi material ca ale rochiilor, si pana la echipa ce a realizat scenotehnica condusa de Sica Gradisteanu si nu in ultimul rand responsabilul IT si imagine Alexandru Panait.
Am vandut foarte bine foarte multe cu Romania, pictate cu flori! Strainii cumpara in special pristornice!", ne-a spus Viorel Pascale, aflat la stand. Aici, puteai gasi si:
Viorel Ilisoi) Va cer iertare! Am tinut in sufletul meu, timp de aproape 20 de ani, scurta mea relatie cu Serviciul Roman de Informatii.
Beatrice Juravle - studenta la Catedra de Jurnalism si Stiinte ale Comunicarii de la Universitatea Alexandru Ioan Cuza din Iasi) Imbracat in straie traditionale, sculptorul Marian Viorel pare desprins din basmele populare romanesti, pline de pilde si exemple de viata, atat de frumoase, sa vrei sa le tot asculti fara sa se mai termine vreodata.
Printre ei s-au numarat Excelenta Sa TAN Yuxiu, sotia ambasadorului Republicii China la Bucuresti, Felicia Filip si Cristian Mihailescu, Mirabela Dauer, Gabriela Dinica, Irina Loghin, Ivan si Georgiana Patzaichin, Cristina Deleanu, Cecilia Barbora, Gheorghe Turda, Emilia Popescu, Iuliana Tudor, Elise Stan, Cristi si Oana Turcu Brancu, Marina Almasan, Liliana Sandulescu, Eugenia Serban, Adina Buzatu, Cristina Cioran, Roxana Iliescu, Ani Cretu, Mirela Rizea Marinescu, Rocsana Marcu, Cristina Spatar, Oana si Viorel Lis, Dr DAna Jiani, Dr Dana Miricioiu.
Adina, sotia miliardarului Viorel Catarama Adina Alberts este sotia omului de afaceri Viorel Catarama. Cei doi s-au casatorit cu mare fast in vara acestui an, evenimentul tinand zile in sir prima pagina a presei mondene.
google-analytics.com